Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

Kreu » TREGU - Shpallje » Elektronikë » Kompjuter dhe paisje Kompjuterike [ Shto Shpallje ]

Shes Shtëpiz IMB pentium 2
Shesë & Ofrojë | | Kliko për ta parë FOTON 24.Prill.2011, 12:55 PM
 Cmimi sipas marrveshjes dhe me mundësi ndrrimi me gjëra elektronike.
Shtuar nga: Pirati | Vendi: Drenas / Kosovë E-maili
Shikuar: 184 | Vendosur me datë: 24.Maj.2011 | Vota: 0.0/0
Komente: 0
Vetë antarët e regjistruar mund të shtojn komente
[ Regjistrohu | Kyqu ]
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc