Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

Aplikimi / Apliko ne BBA 4, Apliko ne BigBrother Albania 4.
 

Aplikimet per Big Brother Albania 4 kane filluar. Aplikimi behet permes www.KosovaPc.Tk dhe nese do dhe ti te jesh pjese e kesaj aventure, ploteso formularin e meposhtem (te gjitha fushat jane te detyrueshme):
 

Emri
 
Mbiemri
Ditelindja     Vendlindja
Arsimi Vendbanimi
Foto 1* Tel
Foto 2* Mail

Perse zgjodhet te aplikonit ne reality shown “Big Brother”?

Nese ju do te jeni nje nga finalistet,cfare te vecantash do te mund te shikojne tek ju teleshikuesit qe do tju ndjekin?

Nese doni te shtoni dicka me teper mbi veten tuaj shkruajeni me poshte (jo e detyrueshme)


*Fotot duhet te jene portrete te qarta

 


 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc