Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

 

 F jalorë Gj uhëve

 
 
KosovaPc.Tk: Perkthe online, Translate Albanian, Anglisht, Perkthim Shqip, Frengjisht, Perkthime Gjermanisht etj

Ketu mund te perktheni nje fjale fjalori, fraze, paragraf (e) ose nje web faqe te tere nga shqipja ne gjuhet me te perdorshme ne bote dhe anasjelltas.

Përdor Gjuhën e paster shqipe qe përkthimi te jetë i saktë ...Shkruani ose kopjoni tekstin ne kutine e pare, zgjidh opsionet e gjuhes, dhe kliko ne "Perkthe /Translate." Perkthimi shfaqet ne kutine e dyte: 

 


nga ne

Perkthimi /translation eshte poshte:
 
 
Ose, perkthe nje faqe interneti
 
Nga ne »    Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc