Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

 
Kërkimi i Informacioneve Internet
 

Kërkimi I informacioneve në internet është njëri ndër aktivitetet më të shpeshta që bejnë shfrtëzueit e internetit.
Interneti është medium interaktiv komunikues ne te cilin konsumuesi mund te jete njekohesisht edhe prodhues I informacioneve.
Kerkimi I cili aktivizohet permes ikones search do te kerkojne informacionet ne baze te konfigurimit te internet Explorerit.
Para se gjithash kur hyni ne nje faqe keni parasysh makinen e kerkimit te informacioneve ose gjerave qe ju nevoiten prandaj mundoni qe kerkimin tuaj ta beni sa me kjart dhe shkurt .

 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc