Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

 
RSS - Really Simple Syndication
 
RSS (më së shpeshti e përkthyer si "Really Simple Syndication" si, por ndonjėherė "Rich Site Summary") ėshtė njė familje e formateve të internetit ushqyer e përdorur për të botuar vepra tė tė tilla shpesh Përditësuar blog entries, i lajmeve Titujt e, audio Video dhe në format të standardizuar. [2] Një dokument RSS (i cili është quajtur një "ushqim", "web ushqim", [3] ose "channel") përfshin të plotë ose tekst të përmbledhur, plus metadata të tilla si botuese datat dhe autorësinë. Prurje Web të botuesve të përfitojnë duke i lënë ata Syndicate content automatikisht. Prurje Web tė botuesve të përfitojnë duke i lënë ata Automatikisht Syndicate content. Ata përfitojnë lexuesit që duan të regjistroheni për përditësime kohë nga faqet e internetit apo të favorizuar total prurjet nga shumë vende në një vend. Ata përfitojnë lexuesit qė duan tė regjistroheni për Përditësime kohe nga faqet e internetit apo të favorizuar nga gjithsej prurjet shumë vende në një vend. RSS feeds mund të lexohet duke përdorur software quhet "RSS reader", "feed reader", ose "Agregat", e cila mund të web-bazuar, desktop-i bazuar, ose nga celulari-pajisje-bazuar. RSS feeds mund të lexohet duke përdorur quhet "software" RSS reader "," feed reader ", ose" Agregat ", e cila mund tė web-bazuar, desktop-i bazuar, ose nga Celulari-pajisje-bazuar. Një format të standardizuar XML file lejon informacion të publikohet një herë dhe të shikuara nga programe të ndryshme. Një format të standardizuar XML file lejon informacion të publikohet njė herė dhe tė Shikuara nga programe të ndryshme. Përdorues pajtohet për një ushqim duke hyrë në lexuesin URI feed ose duke klikuar një ikonë RSS në shfletues që inicon procesin e abonimit. Për Përdorues pajtohet njė ushqim duke hyrë në lexuesin URI feed-së, ose duke klikuar njė RSS ikonë në shfletues qė inicon procesin e abonimit. Kontrollon RSS reader përdoruesit e regjistruar ushqen rregullisht për punë të reja, shkarkime çdo përditësime që ai gjen, dhe siguron një ndërfaqe të përdoruesit të monitoruar dhe të lexoni feeds. Kontrollon përdoruesit e regjistruar RSS ushqen rregullisht për punë të reja, qė ēdo javore Përditësime ai gjen, siguron dhe ndërfaqe njė përdorues për të monitoruar dhe tė Lexoni feeds.

Formatet e RSS të caktuar duke përdorur XML, një specifikim i përgjithshëm për krijimin e formateve të dhënave. Formatet e RSS të caktuar duke përdorur XML, njė specifikim i pėrgjithshėm për krijimin e formateve të dhënave vetjake. Edhe pse formatet RSS kanë evoluar nga sa 4 qysh mars 1999, ajo ishte në mes 2005 dhe 2006 kur RSS fituar përdorim të gjerë, dhe ( "Edhe pse formatet RSS kanė sa evoluar nga 4 fillim të marsit 1999,  ajo ishte në mes 2005 dhe 2006 kur RSS fituar përdorim të gjerë, dhe ikonën u vendos nga disa shfletues web i madh.  Icon u vendos nga disa shfletues kryesor Web.
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc