Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

   
WWW - World Wide Web
Rrjeti gjithë botrorë, ose WWW (nga anglishtja Word Wide Web; lexo Uorld Uaid Ueb) është një sistem dokumentësh në Hypertext të shërbyera nëpërmjet Internetit. Me një Shfletues Rrjeti, mund të shikohen faqe rrjeti që mund të përmbajnë tekst, imazhe, video, dhe multimedia të tjerë, duke lundruar mes tyre me përdorimin e hyperlinkeve.

Ky shërbim është i dalluar për thjeshtësinë e përdorimit të tij edhe nga personat e zakonshëm. Përderisa tek shërbimet tjera si ai FTP për gjurmimin e regjistrave duhet para njohuri, këtu të dhënat për regjistrin prezantohen në shfletues. Me këtë shërbim interneti arrin shkallën më të lartë të popullaritetit. Funksionet si gjurmimi i të dhënave me shtypjen e pullave ose duke shkruar ndonjë fjale jo e saktë dhe prezantimin e regjistrave të mundëshëm për atë fjalë, e bëjnë këtë shërbim interesant për masat e gjëra.

Rrjeti për transferimin e të dhënave përdor protokollin HTTP (Hypertext Transfer Protocol). Me anë të shfletuesit dërgohen pyetjet (Request) tek llogaritësi shërbyes (Server) dhe nga aty kthehet përgjigja (Response). Llogaritësi shërbyes nuk dërgohen përgjigjet tek klienti pa kërkesën e tij.
 

 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc