Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

Main » Files » Programe

acromedia® Dreamweaver® 8
[ Download from this server (31.7Kb) · Download from mirror () ] 23.January.2011, 11:42 AM


Macromedia® Dreamweaver® 8 

Macromedia® Dreamweaver® 8 from Adobe is the industry-leading web development tool that lets you efficiently design, develop and maintain standards-based websites and applications. 

Size: 60 MB 

Macromedia® Dreamweaver® 8 from Adobe is the industry-leading web development tool that lets you efficiently design, develop and maintain standards-based websites and applications. Dreamweaver 8 provides a powerful combination of visual layout tools, application development features, and code editing support.
Category: Programe | Added by: KosovaPc
Views: 173 | Downloads: 65 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc