Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

Main » Files » Programe

Mozilla Firefox 3.6 Final Portable (SHQIP)
[ Download from this server (45.4Kb) · Download from mirror () ] 23.January.2011, 12:20 PM


Mozilla Firefox - i shpejtë, më i sigurt, më të lehtë për t'u përdorur dhe sportive një sy të ri, ky i fundit lirim Firefox-i vendos një standard të ri për risi web browser. Projekti Mozilla Firefox (formerly Firebird, e cila ishte më parë Phoenix) është një redesign e komponentit shfletuesit e Mozilla-s, shkruar duke përdorur XUL gjuhën e interface përdorues dhe synon të jetë ndër-platformë. Ai është i vogël, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur, dhe ofron përparësi të shumta mbi shfletuesit web të tjera, të tilla si shfletimi me skeda dhe aftësinë për të bllokuar pop-up dritare. 

Mozilla Firefox 3 është e përqëndruar në trajtimin e përmirësuar kujtesën, performanca, dhe stabilitetin, përmirësimin e kaluar, dhe komponentëve të reja kryesore të tilla si kërkesa të dhënave të ruajtura në SQLite. Mozilla Firefox 3 mund të thyhet një zgjerimet disa ekzistuese dhe aplikacioneve ndërtuar në majë të Firefox-it, dhe se patjetër do të përfshijë optimizations të reja në qoftë se ju pëlqen të ndërtuar në shfletuesin popullor. Mozilla Firefox 3 duhet të ketë javascript shtesë dhe karakteristikat SVG nëse ju jeni në atë lloj gjë. 

Features in Firefox përfshijnë: 
- Migrimit Easy: Switching to Firefox-i ka qenë kurrë më e lehtë tani që Firefox-i importeve të dhënave si Favoritet, histori, settings, cookies dhe fjalëkalimet nga Internet Explorer. Firefox-i gjithashtu mund të importojë dhenat nga Mozilla 1.x, Netscape dhe Opera. 
- Download vogla: përpjekjet e vazhdueshme për të bërë këtë shfletues më efikas, Windows version of Firefox është tani vetëm një shkarko 4,7 MB, duke e shkarkimit Shtesa një fllad për dial-up dhe po ashtu broadband users. 
- New Default Theme: Një temë e re default ofron një vështrim të ndritshme të re për përdoruesit e Windows dhe Linux. 
- SmartUpdate: Një funksion i ri SmartUpdate njofton shfrytëzuesit e versione të reja të Firefox-it për të siguruar që shfletuesi është gjithmonë deri tani. 
- Ndihmë: Një reja do të ndihmojnë sistemin online e bën këtë një i fuqishëm, browser-friendly. 
- Extension / Theme Manager: New Extension dhe Menaxherët Theme ofrojnë një mënyrë të përshtatshme dhe të sigurt për të menaxhuar dhe përditësimin qindra e shtesave që ta rregulloni Firefox pavarësisht nga shfletuesit të tjera. 
Mozilla Firefox gjithashtu përfshin shumë bug fixes and improvements rritje, duke përfshirë edhe ngarkesën më të shpejtë shpejtësia faqe.
Category: Programe | Added by: KosovaPc
Views: 2013 | Downloads: 615 | Comments: 6 | Rating: 0.0/0
Total comments: 4
4  
super

3  
ahhahahaha

2  
shum mire

1  
shume i mire

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc