Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

Main » Files » Programe

Wondershare Disk Cleaner v1.4.2
[ Download from this server (19.1Kb) · Download from mirror () ] 23.January.2011, 11:44 AMWondershare Disk Cleaner - një dobi të fuqishme për pastrim disqe nga plehra të ndryshme informative, e cila nuk përmban asnjë disqet e ndjeshme rrëmujë informative, ngarkon sistemin dhe ul produktivitetin e kompjuterit gjithë. Ky program është shumë i lehtë për t'u përdorur. Nëse ju nuk jeni të njohur me sistemin kompjuterik dhe nuk e di se si të vendosur parametrat, ju mund të bëni të pastër me default settings. Dhe shfrytëzuesve të përparuar mund të rregulloje opsionet e tyre trajtim. 

• fotografi analizojnë me Disk Analyzer 
Analyzer në disk tregon se shpërndarjet më të pastër mbajtje për çdo makinë lokale, duke ju dhënë një pasqyrë numerike në arkivat sa kompresuar, imazhi fotografi, dokumente, fotografi muzikë, video dhe tipe të tjera të skedarëve keni në secilën prej disqe juaj e vështirë dhe madhësive të tyre si edhe përqindje. Duke përdorur Disk Analyzer, ju jeni në gjendje të dinë se çfarë ju do të jeni të pastër dhe punën tuaj e pastrimit nuk do të jetë verbërisht. 

• Rishikimi vjeturina fotografi me Disk Cleaner 
Kur hetim është përfunduar, të gjitha dosjet junk janë të listuara. Pastër disk do të japë detaje mbi pronat fotografi dhe le ti hapur këto dosje për të parë në rast se ju keni përdorim të veçantë të tyre. 

• Disk Cleaner mirë për të pastruar fotografi junk 
Përparuar skanim motor pastron fotografi junk saktësisht dhe shpejt. Fotografi Junk referohen internet temporary files, temporary files Windows, fragmentations, programet e pavlefshme dhe shumë të tjerë më shumë. Ju mund të zgjidhni në Disk Cleaner që hard drive të pastër, se çfarë lloji i dosjeve të pastër-në se do të përfshijnë read-only fotografi, fotografi sistem, fotografi fshehur apo 0-fotografi byte, etj, dhe se çfarë lloj të zgjerimeve të pastër - shtesë përfshijnë dhe lloje të përjashtojë në filtër, si dhe të përjashtojë folders.
Category: Programe | Added by: KosovaPc
Views: 296 | Downloads: 67 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc