Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

Kreu » TREGU - Shpallje » Auto & Vetura » Vetura [ Shto Shpallje ]

Shesë Golf 2 - 1.7 INTERCOLOR
Shesë & Ofrojë | | Kliko për ta parë FOTON 24.April.2011, 12:50 PM
 Shesë Golf 2 - 1.7 INTERCOLOR
 
Tipi: Golf 2 1.7 , Dizell.
 
Vetura është në gjendje të rregullt
Cmimi 2.000 $ Me mundësi zbritje!
Shtuar nga: AnonimoSS | Vendi: Drenas / Kosovë E-maili | Nr. Telefonit: 044 - 736848
Shikuar: 699 | Vendosur me datë: 24.May.2011 | Vota: 0.0/0
Komente: 0
Vetë antarët e regjistruar mund të shtojn komente
[ Regjistrohu | Kyqu ]
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc