Kliko për të hyrë
Kliko për tu regjistruar nëse nuk e keni bërë deri tani!

www.KosovaPc.Tk · [ Postimet e Reja · Antarët · Rregullat dhe Ndihma! · Kërko · RSS ]
 
Prezantimi
Tema Shoqërore
Romanca
Lajme
Receta Gatimi
Psikologjia
Shëndeti
Informatika
Sport
Argëtim & Zbavitje
...Ndihma!
  • Page 1 of 1
  • 1
Forumi Kosova Pc » Shkenca dhe Teknologjia » Informatika » Si ti vendosi foto (background) USB-se !!!
Si ti vendosi foto (background) USB-se !!!
KujtiDate: E Martë, 07.December.2010, 8:15 PM | Message # 1
Toger
Group: Moderators
Messages: 68
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
1. se pari e merrni foton qe doni me ja lan si background USB-se dhe e futni ne USB ... ( Fotos leja emrin aht-crew.jpg)

2. Pasi e ke shti foton (aht-crew.jpg) ne USB ateher hape nje New Text Document (gjithashtu ne USB)

3. Ne ate New Text Document shkrune Ket Kod

Kodi:

[.ShellClassInfo]
IconFile=%SystemRoot%system32SHELL32.dll
IconIndex=127
ConfirmFileOp=0

[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
Attributes=1
IconArea_Image="aht-crew.jpg"
IconArea_Text="0xFFFFFF"
VeBRA sources - don't delete the tag above, it's there for XXXXX purposes -
[ExtShellFolderViews]
{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}={BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}
{5984FFE0-28D4-11CF-AE66-08002B2E1262}={5984FFE0-28D4-11CF- AE66-08002B2E1262}

[{5984FFE0-28D4-11CF-AE66-08002B2E1262}]
PersistMoniker=Folder.htt
PersistMonikerPreview=%WebDir%folder.bmp

4. Kete NewTextDocument ruje (file-save as) me emrin desktop.ini

REFRESH (ne Usb)

 
Forumi Kosova Pc » Shkenca dhe Teknologjia » Informatika » Si ti vendosi foto (background) USB-se !!!
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: