KosovaPc | Profesional Studio Web Design

Studio Profesionale per ''Web Design"

Facebook

Per ne

KosovaPc esht kompani Profesionale për zhvillimin e web faqeve,
grupi jonë përbëhet prej dizajnerave dhe web-master’ve vendas si dhe disa të jashtëm


Nese ke nje ide per te arritur diqka dhe nga interneti KosovaPC esht vendi i duhur per ket. Kompani Profesionale , Serioze dhe e Sigurt
Sepse kjo pun na ben qe klientet tan te jen me se te knaqur.

Sherbimet

Web Dizajn

KosovaPc Punon dizjne Profesionale ne disa menyra :

HTML , PHP , XHTML , JavaScript

Ne gjuh : Shqip , Anglisht , Gjermanisht , Italisht , Turqisht , Frangjisht , Spanjollisht , Suedisht , Slovenisht , Rusisht

Web Hosting

Hapsira – Pa Kufi GB | Transferi Mujor – Pa Kufi GB

Sub.Emri – Pa Kufi | Ftp Akonte – Pa kufi | SQL Databases – Pa Kufi

1 Domain emer .com | .net | .info | .biz | .org / Falas

Qmimi - 75 € / 1vit

Domains (Emra)

.com | .net | .info | .biz | .org | .eu | .ws | .me | Qmimi 10 € / 1vit

.tv | Qmimi 13 € / 1vit

.co | .cc| Qmimi 36 € / 1vit

Email Adresa @Emri.com

Pa kufi Emaila | Hapsira per qdo email : 5 Gb

Qmimi 30 € / 1vit

SHOUTcast Hosting

Deri ne 200 Ndegjues | Pa Kufi Transfer Mujore

Qmimi – 10 € /1 muj | 110 € / 1 vit

Portfolio

4Music.Org
Beelol.com
Suhareka.Net

Kontakt


Per Qdo Informacion rreth temes WebFaqe mos hezitoni te na kontaktoni

Email : kosovapc@live.com | Tel : +386 (0) 49 320 091


Premium Theme


KOSOVA HACKER GROUP