Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » » Përse është i nevojshëm kalciumi
9:26 PM
Përse është i nevojshëm kalciumi


Kalciumi njihet si ndërtuesi më i mirë i kockave ashtu sikurse njihet për efikasitetin që ka në energjinë trupore dhe atë mendore.

Studimet kanë treguar se ato që kanë marrë vlerat e mjaftueshme të kalciumit janë më pak të rrezikuara nga kanceri në gjoks apo tensioni i lartë i gjakut.

Si mund ta marrim: Filloje ditën me qumësht dhe cereal, dhe do të keni 51 për qind më shumë probabilitet të pasuroheni me kalcium sesa ata që lënë mëngjese pa ngrënë duke preferuar ushqime të tjera.
Zgjidhni cereale të pasura me kalcium si dhe të mirë fortifikuar për të filluar mëngjesin tuaj të ri!
Shikuar: 277 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 0.0/0
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc