Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » » Anxhelina Zholi e xhindosur!
10:58 AM
Anxhelina Zholi e xhindosur!

Filmi mezi ka mbledhur 20 milionë dollarë gjatë fundjavës së parë të shfaqjes. "Anxhelina me të vërtetë është zemëruar me dështimin e këtij filmi”, tha një burim të tabloidin amerikan "The nacional Enquirer”. "Ky është padyshim shoku më i madh në karrierën e saj profesionale. Ajo ka menduar se filmi është i shkëlqyeshëm, por fakti që shikuesit qëndruan larg e ka goditur rëndë atë”.
Shikuar: 248 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 0.0/0
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc