Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » » Birra shton rrezikun nga sëmundja e zemrës
9:53 PM
Birra shton rrezikun nga sëmundja e zemrës
Personat që pinë alkool në mënyrë të tepruar janë dy herë më të rrezikuar nga sulmi në zemër për dallim nga ata që konsumojnë sasinë e njëjtë, por gradualisht gjatë javës.Studimi është kryer me 10 mijë meshkuj të shëndetshëm të moshës midis 50 dhe 59 vjet në Belfast, ku gjithë alkooli pihet për vikend, dhe në disa rajone të Francës, ku konsumi varion, shkruajnë mediet britanike.

Studiuesit për 10 vjet kanë përcjellë ndikimin e alkoolit në shëndetin e meshkujve dhe erdhën në përfundim se sasitë e vogla të alkoolit mund të mbrojnë zemrën nga zhvillimi i sëmundjes. Gjithashtu, kanë konfirmuar se rrezik më të madh nga sëmundja e zemrës kanë ata që pinë birrë dhe pije alkoolike në vend të verës.
Shikuar: 265 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 0.0/0
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc