Oni | Date: E Dielë, 05.December.2010, 12:44 PM | Message # 1 |
Major
Group: Checked
Messages: 100
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
| Per ta bere sa me shpejt kete gjelle duhet qe masen e trahanas ta vendosim ne uje qe te zbutet mundesisht 1 nate para pergatitjes qe te kemi mundesi ta bejme sa me shpejt.trahanan e zbutur e vendosim ne nje tenxhere me uje ku e perziejme pa ndalim ne menyre qe te mos formohen kokrra.pastaj shtojm buken e prer dhe fillojm e perziejm deri sa te behet plotesisht.ne nje tigan hedhim pak vaj luledielli dhe marrim dhjamin dhe e prejm ne copa te vogla ne madhesin qe ne duam.i skuqim mire ne menyre qe copat e dhjamit te behen si kerce pastaj shtojm specin e kuq dhe ate djeges dhe i perziejme se bashku te gjitha. trahanan e pergatitur e vendosim ne pjate dhe siper saj vendosim copezat e dhjamit me specin djeges dhe ate te kuq siper i hedhim vaj ulliri.ju befte mire
|
|
| |