Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

 
LEXO ME KUJDES KËTË SHKRIM !!!
 
Ju pranoni të mos shkruani mesazhe abuzuese, vulgare, të neveritshme, urryese, kërcënuese, shpifëse apo cdo lloj materiali që mund të bjerë ndesh me ligjet në përdorim. Shkrime të tilla do cojnë në përjashtimin tuaj të menjëhershëm dhe të përhershëm (dhe njoftimin e ISP-së tuaj). Adresa IP për cdo mesazh regjistrohet për të bërë të mundur aplikimin e këtyre procedurave. Ju pranoni që webmasteri, administratori dhe moderatorët e faqes kanë të drejtë të fshijnë, redaktojnë, zhvendosin apo kycin cdo temë sipas gjykimit të tyre. Si përdorues ju pranoni që informacioni që ju dhatë do të ruhet në një regjistër. Megjithëse ky informacion nuk do i jepet askujt pa lejen tuaj webmasteri, administratori dhe moderatorët nuk mund të mbahen përgjegjës nqs ky informacion vidhet.

Mbasi të keni përfunduar me regjsitrimin në adresen e e-mailit që ju keni përdorur për tu rregjistruar pikërisht tekë "JUNK"  do tju vijë një e-mail e cila ju kerkon të bëni aktivizmin e llogarisë tuaj duke klikuar një adresë (link) që ndodhet aty.
Klikojeni atë link dhe llogaria do aktivizohet (nëse nuk aktivizohet me herën e parë, ju thjesht klikojeni edhe një herë) pastaj ipni disa kode konfigurimi që ju shfaqen dhe vazhdoni në faqe si ANTARË i KosovaPc.Tk !!
 
 
 
Me Klikimin e këtij opcioni ju pranoni të regjistroheni Me Klikimin e këtij opcioni ju nuk pranoni të regjistroheni
 
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc