Oni | Date: E Dielë, 05.December.2010, 12:50 PM | Message # 1 |
Major
Group: Checked
Messages: 100
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
| 1.Kryesisht perdoret buke e bardhe e prere ne feta te holla 1/2 cm te trsha 2.Fetat ndahen dy nga dy dhe lyhen me gjalpe. 3.Pergatitet mbushja e cila mund te jete: -feta te holla dhe djathe kackavall -feta rostoje dhe djathe -sallam dhe djathe -sardele te shtypura -domate pa fara e leng -peshk ton i konservuar -mish pule i grire ose feta -veze dhe majdanos -feta patateje -speca te pjekur te lyer me vaj 4.Bashkohen fetat e bukes me njera tjetren ngjishen pak dhe priten ne forma te ndryshme si katrore trekendesha rripa etj...mjaft qe ato te kapen me lehtesi me dy gishta dhe te hahen pa veshtiresi. 5.Ruhen ne vend te fresket ,ne menyre qe te mos shkrije gjalpi dhe mbulohen me nje picete te lagur me pak uje qe te mos thahen.
|
|
| |