Per 4 persona duhen:4patate,8karota,dhe 4 qepe te thata,gjithashtu,piper i kuq jo djeges,piper i zi, piper i bardhe,gjethe dafine 3,dhe nje gote vere e kuqe,gjithashtu dhe 500gr mish derri (fileto). Si fillim mishin e ndajme ne copa te vogla te njejta,e lyejme me pak miell,dhe e skuqim ne nje tenxhere ku kemi hedhur vajin e ullirit,e skuqim mishin sa krijoje kore me miellin,dhe e vendosim ne nje pjate,hedhim ne tenxhere,qepet e grira si per sallate,dhe i skuqim fare pak,shtojme patatet dhe karotat e grira ne forme te rumbullaket dhe pak te trasha,nderkohe hedhim piperin e kuq te zi dhe te bardhe gjethet e dafines,hedhim dhe mishin e skuqur,te gjithe bashke i perzijme,dhe i shuajme me veren e kuqe,e leme per 5-7min sa te avulloje alkoli i veres,dhe hedhim 1/1/2 uje,e leme sa te mare vale gjella e pergatitur,dhe e hedhim ne nje pyreks duke e pjekur ne furre per 20-28min,do kemi nje dreke te shkelqyer.