Oni | Date: E Dielë, 05.December.2010, 11:53 AM | Message # 1 |
Major
Group: Checked
Messages: 100
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
| Ne nje ene qesim uje per te vluar ne ate uje qesim krip dhe vaj ne nje tigan qesim vaj ulliri dhee nje kokerr qep pastaj mishin e pules (gjoksin) e prejm ne cpa dhe e qesim ne tigan meqepen e ferguar ne uin e veluar qesim shpagetat ne tigan pas ferigimit te pules dhe qepes qesim pier te zi dhe kreip dhe salc domatesh ose (pure domatesh) marrim nje limon dhe lekuren e limonite qesim ne tigan pastaj e perziejm mire e mire e lem per pak kohe te zihet ne ujin e vluar qe kemi qitur spagetit i marrim ia derdhim ujon e pastaj i kthejm ne en e pastaj tiganin me mishin e pules e qesim perbi spagetati perziejm mire e mire e pastaj jan te gashtme ti hajm (ju beft mire):)
|
|
| |