KosovaPc.Shërbime
HOME WEB-DESIGN MULTIMEDIA HOSTING SERVICE HTML/JAVASCRIPT KONTAKTI | SHËRBIME | FORUM | RRETH NESH
  
 
KosovaPc ju ofron reklamim (hosting). Sotë të gjithë e dimë se nëse ke një biznes të vogël a të madh, ai duhet të ketë prezantimin e tij në internet. Që ai prezantim të jetë sa më i shikuar, duhet që patjetër të ketë edhe hosting. Duke u bazuar në atë se kjo faqe ka vizitorë besnikë dhe të kulturuar, dhe respektojnë të gjith materialin e futur brenda sajtit, jepë arsye që nga shikueshmëria e tyre ta ndryshoni atë dhe ta ngrisni nivelin e biznesit tuaj në shkallë të lartë dhe me përparsi nga bizneset tjera.  Cmimi, Kuota dhe pozita për reklamen tuaj është rezervuar dhe ka efektë mjaft të volitshëm.
 
REKLAMIM NË FAQEN KOSOVA PC
 
Banner Size
1 Jave
1 muaj
180 x 60 Majtas
2.0 Euro
8.0 Euro
180 x 120 Djathtas
2.60 Euro
9.50 Euro
735 x 70 Ne Mes
3.00 Euro
11.50 Euro
 
Pc Services (Servisim Kompjuterizmi).Një shërbim i vogël nga ne është servisimi i kompjuterit, jo në mënyr profesionale me arsyen se ato shërbime  që ne ju ofrojm tashmë i kemi bërë përvojë, e për këtë ne kemi vendosur që sado pakë t'ju ndihmojm me cmime krejtsisht të lira.
 
KY SHËRBIM OFROHET VETEM NE RAJONIN E DRENICES!!
 
PC SERVICE
 
Pc Services
 
Price
Formatizim te kompjuterit
 
5.0 Euro
Instalimin e Programeve Kryesore
 
5.0 Euro
Instalimin e Programeve Tjera
 
3.0 Euro

MUNDËSIA PËR KONTAKTIM
 
 044 411 809   
 
 kosovapc@live.com

Kontaktoni përmes faqes direkt Kliko Këtu