KosovaPc.Shërbime
HOME WEB-DESIGN MULTIMEDIA HOSTING SERVICE HTML/JAVASCRIPT KONTAKTI | SHËRBIME | FORUM | RRETH NESH
  
 
Foto Dizajn

Në zhvillimin e çdo projekti punojmë me pasion, përkushtim dhe mirëkuptim.
Këto janë përbërësit që ne besojmë se janë thelbësore në çdo proces krijues për të arritur rezultate të suksesshme.
Ne ofrojmë shërbime të dizajnit grafik që janë të dytë në asnjë.
Nëse ajo mund jetë një shpallje, broshurë, paketimin, identitet korporativ, poster, web site, prezantim apo diçka që ju mund ta imagjinoni, jemi të sigurt që ju jeni 100% të kënaqur me rezultatet.
 
Video Dizajn

Nese keni bere nje keng apo thjesht nje incizim dhe doni ta ndreqni qe video te jet sa me efektive ateher drejtohuni tek ne, ne ju japim nje perkushtim te madh klientëve tanë me punën tonë.
Ne do ta ndjekim punën e përgatitjes së videove tuaja varësisht nga aspekti i incizimit që ju doni të bëni apo që kjo punë është bërë më parë.
E gjithë puna është shtimi i efekteve, bashkimi dhe koordinimi i 2 apo me shum videove, shtimi i tekstit (qoft emër apo reklam) dhe konvertimin e videove në të gjitha formatet qe janë të përshtatshme për ju.
MUNDËSIA PËR KONTAKTIM
 
 044 411 809   
 
 kosovapc@live.com

Kontaktoni përmes faqes direkt Kliko Këtu