Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 
Portali KosovaPc u themelua në Qershorë të vitit 2010. Qëllimi I këtij portali është informimi i mbarë viseve Shqiptare mbi Shkencën dhe Teknologjin.

Duke informuar vizitorët saktë dhe në qdo kohë dhe duke nxitë interesim të lartë, KosovaPc bëhet ndër faqet kryesore të Teknologjisë.Përveq të rejave nga kjo fushë, ajo sjellë tekë vizitorët edhe aktualitete nga fusha e politikës, sportit, yjeve, shëndetit, kuriozitetit, astrologjisë dhe motit ku qdo ditë e re, ofrohen informacione të reja dhe poashtu publikon videoklipet më të reja të estrades.


Ajo ka ndërtuar fusha të ndryshme shoqërore dhe forum duke ju dhënë mundësin vizitorëve të bashkëbisedojn, ndajn komente mes vete, mësojnë apo të ofrojn atë që din, vlersojnë punën dhe shërbimet tona etj…

 

Dizajnimi i faqes është bërë nga vetë themeluesi i saj dhe si shërbime ofrojm Web & Multimedia design, Servisim dhe Reklamim (Hosting).


- "QËLLIMI YNË ËSHTË Zhvillimi i Shkencës dhe Teknologjisë"
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc