Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

 
    - PREMIUM SERVICES [ SHËRBIME EKSTRA ]
 
• Web & Design
• Multimedia Design
• Reklamim / Hosting & Pc Service
 
 
   - FREE SERVICE [ SHËRBIM I HAPUR ]
 
◦ Photoshop Online
◦ Web Messenger
◦ Fjalorë / Përkthe
◦ Html Editor / Try Html
◦ Free Domain .TK
◦ Krijo Banner
◦ Testo Rrjetin
◦ Ndreq Foto "Picnik"
◦ Krijo Logo


• Shpresojm se ju kemi ndihmuar...!! •
Ju lutem na shkruani nëse hasni në ndonjë problem.

 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc