KosovaPc.Shërbime
HOME WEB-DESIGN MULTIMEDIA HOSTING SERVICE HTML/JAVASCRIPT KONTAKTI | SHËRBIME | FORUM | RRETH NESH
  
 
   Web DESIGN   KERKIMI PËR DIZAJNIM MBARON KËTU!
 
Kosova Pc & Boni Design ju ofron mundësi të krijimit të faqeve elektronike për bizneset dhe interesat e ndryshme, për ti paraqitur direkt ne internet.
Web dizajnimi dhe zhvillimi i internetit është ajo që ne fokusohemi të gjithë në ditët e sotme. Nëse ju keni nevojë për një faqe informative apo një dyqan me porosi online, ne kemi marr për sipër për ti mbuluar.
Kosova Pc, është një faqe që ofron më të mirat në web design, zhvillimin e internetit & motor kërkimin për bizneset në rritje, të vogla apo të mëdha, duke lejuar kompaninë tuaj për produktet e tregut ose shërbimeve nëpërmjet internetit tuaj Kosova Pc me një çmim të volitshme.
Web faqet tona janë të lehta për të lundruar, thjeshtë për të menaxhuar dhe të lejojë kompaninë tuaj për të shitur produktet dhe shërbimet online. Çdo faqe e internetit është e dizajnuar në mënyrë profesionale dhe të programuar që të përputhen me nevojat e biznesit tuaj dhe qëllimet.
 
Ne ofrojme: search engine optimization, zhvillimin interaktive, logo design, hosting website, konsultim dhe shërbime të tjera profesionale të marketingut.

HAPI I PARE per te dizenjuar cfaredo lloj faqeje interneti eshte te percaktoni qellimin tuaj.
Puna jone eshte te ju ndihmojmë ju ne këtë sipërmarrje.
Planifikimi i një faqeje interneti përbëhet nga nje proces qe ndahet në dy pjesë :
Së pari bashkoni partneret tuaj te zhvillimit,
analizoni nevojat dhe qellimet tuaja dhe
punoni permes procesit te zhvillimit te nënvizuar këtu për te perpunuar planet tuaja.
 
HAPI I DYTE eshte krijimi i nje dokumenti specifik per faqen i cili detajon cfare keni si qellim te beni dhe perse,cfare teknologjie dhe kapaciteti do keni nevoje, ne sa kohe do realizohet procesi, sa do te shpenzoni per ta realizuar ate, dhe si ju do te vleresoni rezultatet e perpjekjeve tuaja.
Dokumenti specifik i faqes eshte vendimtar per te patur (krijuar) nje faqe interneti te suksesshme pasi nuk eshte vetem projekti i biznesit tuaj por edhe kriteri qe do te perdorni per te mbajtur projektin te fokusuar ne qellimet dhe vendimet te cilat i keni miratuar.
MUNDËSIA PËR KONTAKTIM
 
 044 411 809   
 
 kosovapc@live.com

Kontaktoni përmes faqes direkt Kliko Këtu