Kliko për të hyrë
Kliko për tu regjistruar nëse nuk e keni bërë deri tani!

www.KosovaPc.Tk · [ Postimet e Reja · Antarët · Rregullat dhe Ndihma! · Kërko · RSS ]
 
Prezantimi
Tema Shoqërore
Romanca
Lajme
Receta Gatimi
Psikologjia
Shëndeti
Informatika
Sport
Argëtim & Zbavitje
...Ndihma!
  • Page 1 of 1
  • 1
Forumi Kosova Pc » Shkenca dhe Teknologjia » Informatika » AIO 4Videosoft Converter Multilingual (37 in 1)
AIO 4Videosoft Converter Multilingual (37 in 1)
KujtiDate: E Enjëte, 09.December.2010, 0:36 AM | Message # 1
Toger
Group: Moderators
Messages: 68
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
AIO 4Videosoft Converter Multilingual (37 in 1)


AIO 4Videosoft Multimedia Multilingual (37 in 1) | 257 MB

Good assembly of the 37 best converters.

This package contains:
4Videosoft.3GP.Video.Converter.v3.2.06-quantize
4Videosoft.AVC.Converter.v3.2.06-quantize
4Videosoft.AVI.Video.Converter.v3.2.0 6-quantize
4Videosoft.Creative.Zen.Video.Converter.v3.2.06-quantize
4Videosoft.DPG.Converter.v3.2.08-quantization
4Videosoft.DVD.Audio.Ex tractor.v3.2.10-quantize
4Videosoft.DVD.Copy.v3.1.06-quantize
4Videosoft.DVD.Ripper.Platinum.v3.2.10-quantize
4Videosoft.DVD.to.Archos.Co nverter.v3.2.10-quantize
4Videosoft.DVD.to.AVI.Converter.v3.2.10-quantize
4Videosoft.DVD.to.BlackBerry.Converter.v3.2.10-quantize
4Videos oft.DVD.to.Creative.Zen.Converter.v3.2.10-quantize
4Videosoft.DVD.to.DPG.Converter.v3.2.12-quantize
4Videosoft.DVD.to.FLV.Converter.v3.2.1 0-quantize
4Videosoft.DVD.to.iPhone.Converter.v3.2.10-quantize
4videosoft.DVD.to.iPod.Converter.v3.2.10-quantization
4Videosoft.DVD.to.Mo bile.Converter.v3.2.10-quantize
4Videosoft.DVD.to.MP4.Converter.v3.2.10-quantize
4Videosoft.DVD.to.MPEG.Converter.v3.2.10-quantize
4Video soft.DVD.to.Nokia.Converter.v3.2.10-quantize
4Videosoft.DVD.to.PSP.Converter.v3.2.10-quantize
4Videosoft.DVD.to.Sansa.Converter.v3.2.10-qu antize
4Videosoft.DVD.to.Sony.XPERIA.Converter.v3.2.10-quantize
4Videosoft.DVD.to.WMV.Converter.v3.2.10-quantize
4Videosoft.DVD.to.Zune.C onverter.v3.2.10-quantize
4Videosoft.Flip.Movie.Converter.v3.2.08-quantization
4Videosoft.FLV.to.Video.Converter.v3.2.06-quantize
4Videos oft.HD.Converter.v3.2.06-quantize
4Videosoft.iPhone.Mate.v3.2.06-quantize
4Videosoft.iPhone.Ringtone.Maker.v3.3.06-quantize
4Videosoft.iP hone.to.Computer.Transfer.v3.2.08-quantization
4Videosoft.iPhone.Transfer.v3.1.08-quantization
4Videosoft.iPhone.Video.Converter.v3.2.06-q uantize
4Videosoft.iPod.Manager.v3.1.08-quantization
4Videosoft.iPod.Mate.v3.2.06-quantize
4Videosoft.M2TS.Converter.v3.2.06-quantize
4V ideosoft.MKV.Video.Converter.v3.2.06-quantize
etc.

Year: 2010
Language: Multilingual

Kodi:
http://www.fileserve.com/file....rt1.rar
http://www.fileserve.com/file....rt2.rar
http://www.fileserve.com/file....rt3.rar

Attachments: 4349525.jpeg(12.8 Kb)
 
Forumi Kosova Pc » Shkenca dhe Teknologjia » Informatika » AIO 4Videosoft Converter Multilingual (37 in 1)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: