Kliko për të hyrë
Kliko për tu regjistruar nëse nuk e keni bërë deri tani!

www.KosovaPc.Tk · [ Postimet e Reja · Antarët · Rregullat dhe Ndihma! · Kërko · RSS ]
 
Prezantimi
Tema Shoqërore
Romanca
Lajme
Receta Gatimi
Psikologjia
Shëndeti
Informatika
Sport
Argëtim & Zbavitje
...Ndihma!
Forumi Kosova Pc » Shkenca dhe Teknologjia
Shkenca dhe Teknologjia
 ForumThreadsRepliesUpdates
Informatika
Informatika si lend shkencore. Te mundohemi ti ndihmojm njeri tjetrit rreth gjerave, problemeve gjat punes me kompjuter.
51 0 E Dielë, 19.December.2010, 10:21 PM
Thread: Si ti gjejm dreiverat e zeri...
Posted by: Kujti
Mjeksia & Shendeti
Shendeti i njeriut gjeja e par qe duhet ta kete dhe duhet kushtuar vemendje te plot.
50 2 E Hënë, 13.December.2010, 12:26 PM
Thread: Kur duhet të jepen antibioti...
Posted by: Genti
Psikologjia
Shkenca e njeriut dhe njekohesisht ajo qe i jep jetes son kuptim.
10 10 E Dielë, 22.May.2011, 4:20 PM
Thread: STRESI - SJELLJA ANORMALE
Posted by: Tina
Matematikë dhe Gjometri
Problema, teorema dhe ndihmë nga anëtarët.
1 0 E Enjëte, 02.December.2010, 0:59 AM
Thread: Topologjia
Posted by: Kujti
Astrologjia
Këtu do të gjeni cdo informacion qe ka te bej me këtë degë kaq te mistershme e te bukur të Astrologjisë. Horoskop etj..
1 0 E Dielë, 05.December.2010, 3:07 PM
Thread: Astrologjia dhe mjekësia
Posted by: Edi