Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

Fjalor për telefona

The dictionaries are hosted at www.KosovaPc.com. There are dictionaries for more than
50 world languages - English, Spanish, French, German, Japanese, Chinese, Russian, Italian,
Portuguese etc.

DictionaryDownload SizeLast update
English-CroatianEnglish-Croatian.zip 1350 kB2010-08-31
English-CzechEnglish-Czech.zip 1578 kB2010-08-31
English-DutchEnglish-Dutch.zip 726 kB2010-08-31
English-EsperantoEnglish-Esperanto.zip 488 kB2010-08-31
English-FinnishEnglish-Finnish.zip 1062 kB2010-08-31
English-FrenchEnglish-French.zip 1021 kB2010-08-31
English-GermanEnglish-German.zip 1137 kB2010-08-31
English-HiligaynonEnglish-Hiligaynon.zip 319 kB2010-08-31
English-ItalianEnglish-Italian.zip 875 kB2010-08-31
English-JapaneseEnglish-Japanese.zip 2127 kB2010-08-31
English-NorwegianEnglish-Norwegian.zip 495 kB2010-08-31
English-PolishEnglish-Polish.zip 654 kB2010-08-31
English-RussianEnglish-Russian.zip 1412 kB2010-08-31
English-SlovakEnglish-Slovak.zip 1081 kB2010-08-31
English-SpanishEnglish-Spanish.zip 1245 kB2010-08-31
English-SwahiliEnglish-Swahili.zip 610 kB2010-08-31
English-TurkishEnglish-Turkish.zip 846 kB2010-08-31
French-CzechFrench-Czech.zip 701 kB2010-08-31
German-CzechGerman-Czech.zip 1607 kB2010-08-31
German-DutchGerman-Dutch.zip 598 kB2010-08-31
German-FrenchGerman-French.zip 315 kB2010-08-31
German-ItalianGerman-Italian.zip 539 kB2010-08-31
German-NorwegianGerman-Norwegian.zip 395 kB2010-08-31
German-PolishGerman-Polish.zip 538 kB2010-08-31
German-PortugueseGerman-Portuguese.zip 744 kB2010-08-31
German-RussianGerman-Russian.zip 1190 kB2010-08-31
German-SlovakGerman-Slovak.zip 807 kB2010-08-31
German-SpanishGerman-Spanish.zip 705 kB2010-08-31
German-TurkishGerman-Turkish.zip 309 kB2010-08-31
Spanish-CzechSpanish-Czech.zip 521 kB2010-08-31 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc