Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

Kreu » TREGU - Shpallje » Elektronikë » Kompjuter dhe paisje Kompjuterike [ Shto Shpallje ]

Kërkoj USB KingSton 'Data Traveler'
Blejë & Kërkoj | | Kliko për ta parë FOTON 23.April.2011, 5:50 PM
Kërkoj USB KingSton 'Data Traveler' 2-8 GB.
Të jetë origjinal dhe i ktij lloji si ne foto...
 
Cmimi prej 8 - 15 $
 
Shtuar nga: KosovaPc | Vendi: Kosovë E-maili | Nr. Telefonit: 044 - 411809
Shikuar: 379 | Vendosur me datë: 23.May.2011 | Vota: 0.0/0
Komente: 0
Vetë antarët e regjistruar mund të shtojn komente
[ Regjistrohu | Kyqu ]
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc