Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji & Shkencë » Harduer
Kategoria: Harduer | 1265 Shikime | Nga: KosovaPc me datë: 22.May.2011
Modelet më të reja të HTC, Nokia, Samsung LG, etj na u tha se do të shfaqen në dyqanet e IPKO dhe blerja e tyre do të mund të bëhet në forma të ndryshme me pako të ndryshme. E tani me një postim të bërë përmes faqes zyrtare të IPKO në Facebook, thashethemet u konfirmuan. Modelet të reja të celularëve po vijnë në dyqanet e IPKO.

Duke filluar prej ditës së nesërme në dyqanet e IPKO do të prezantohen modelet si HTC Desire HD, Samsung Corby, Nokia E5, etj. Ndërsa sa i përket Samsung Galaxy S II, të cilin e kemi theksuar se mund të paraqitet në artikullin e botuar para një jave, nuk është thënë asnjë detaj.

Gjithnjë duke u bazuar në paralajmërimet zyrtare në Facebook, IPKO ka theksuar se HTC Desire HD do t mund të blihet me mun ... Lexo të plotë »

Shpërndaje

 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc