Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji & Shkencë » Ja se si
Kategoria: Ja se si | 581 Shikime | Nga: KosovaPc me datë: 22.May.2011
Kyçja autmatike në Windows 7 vetvetiu është e ndalur. Duke kërkuar një emërtë përdoruesit dhe fjalëkalim kur të qaseni në kompjuterin tuaj është një nga tiparet e shumta për siguri që Microsoft i mundëson në Windows, edhe pse mund të ndalen.

 Nëse në kompjuter nuk keni ndonjë përdorues tjetër të regjistruar, ose nëse ju jeni duke e përdorur kompjuterin tuaj gjërat që nuk përmbajnë të dhëna të rëndësishme, ju mund të mos keni dëshirë që të kyçeni sa herë që fillon kompjuteri juaj. Kështu që, nëse nukbrengoseni për kompjuterin tuaj që mbetet në shtëpi për disa ditë kur nuk ndodheni ju në shtëpi për arsye të ndryshme, ose nëse nuk keni ndonjë të dhënë të cilën duhet ta fshehni, ju mund ta bëni automatike qasjen në Windows 7. Ky proces është mjaft i lehtë. Për të mundësuar kyçjen automatike në Windows 7, ju keni nevojë për disa ndryshi ... Lexo të plotë »
Shpërndaje

 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc