Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

Kreu » TREGU - Shpallje » Vendbanime » Ara dhe Ferma [ Shto Shpallje ]

Shitet afro 27 ARI truall
Shesë & Ofrojë | | Kliko për ta parë FOTON 24.April.2011, 3:53 PM
 Shitet afro 27 ARI truall te gjimnazi ne drenas.
 
Cmimi: 5.000 $ - ari
Shtuar nga: AnonimoSS | Vendi: Drenas / Kosovë E-maili | Nr. Telefonit: 044411473
Shikuar: 574 | Vendosur me datë: 31.May.2011 | Vota: 0.0/0
Komente: 0
Vetë antarët e regjistruar mund të shtojn komente
[ Regjistrohu | Kyqu ]
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc