Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

 
KTHENI FAQEN TUAJ .tk FALAS 

1. Kopjo url e faqes suaj ( linkun e vertet te faqes )
2. Vendose posht tek ... ENTER YOUR URL HERE... dhe kliko NEXT
3. Pastaj te korniza ``The web address will be renamed to... `` vendosni emrin qe doni ta ktheni...por ketu duhesh ta shenosh me shkronja te mdha
4. Tek ..Type the characters you see in this picture - jepni kodin qe eshte dhen mbi korniz dhe me posht klikoni NEXT
5. Zgjidhni pastaj free domain dhe prap NEXT
6. Pastaj duhet te regjistroheni nese nuk e keni bere me par...ipi emailin dhe pastaj passwordin dhe faqja juaj eshte kthyer .Tk
 

 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc