Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

 
Gazeta e Kosovës

Gazeta KosovaSot => http://www.kosova-sot.info
Gazeta Koha => http://www.koha.net
Gazeta KosovaPress => http://www.kosovapress.com
Gazeta Zeri => http://www.zeri.info
Gazeta Ekspress => http://www.gazetaexspress.com
 
Gazetat e Shqipëris

Gazeta Tema => http://www.gazetatema.net
Gazeta Korrieri => http://www.korrieri.com
Gazeta Koha Jone => http://www.kohajone.com
Gazeta Shekulli => http://www.shekulli.com.al
Gazeta Shqiptare => http://www.balkanweb.com/gazetav5/
Gazeta Tirana Observer => http://www.tiranaobserver.com.al
Gazeta Ballkan => http://www.ballkan.com
Gazeta Ekspres => http://www.gazetaexpress.com
Gazeta Shqip => http://www.gazeta-shqip.com
Gazeta Metropol => http://www.gazetametropol.com
Gazeta Start => http://www.gazetastart.com
Gazeta Lobi => http://www.lobi.com.mk
Gazeta Tirana Times => http://www.tiranatimes.com
Gazeta Integrimi => http://www.integrimi.com
Gazeta Abc => http://www.abc.com.al
Gazeta Albania => http://www.gazeta-albania.net
Gazeta Sot => http://www.sot.com.al
Gazeta Panorma => http://www.panorama.com.al
Gazeta Balli Kombit => http://www.ballikombit.org
Gazeta 55 => http://www.gazeta55.net
Gazeta Rilindja Demokratike => http://www.rilindjademokratike.com
Gazeta Standart => http://www.gazeta-standard.com
Gazeta Zeri Popullit => http://www.zeripopullit.com
Gazeta Celesi => http://www.celesi.info
Gazeta Sport Ekspres => http://www.sportekspres.com
Gazeta Sporti Shqiptar => http://www.sportishqiptar.com.al/
Gazeta KosovaPress => http://www.kosovapress.com
Gazeta Bota Shqiptare => http://www.botashqiptare.net
Gazeta Albania Angli => http://www.gazetaalbania.co.uk

Revista
Revista Spekter => http://www.spekter.com.al
Revista Klan => http://www.revistaklan.com
Revista Jeta => http://www.revistajeta.com
Revista Shqip => http://www.shqip.al
Revista Ezeta => http://www.ezeta.org
Revista Mapo => http://www.revistamapo.com
Revista Mat => http://www.revistamat.com
Revista One => http://www.revistaone.com
Revista Rruzull => http://www.rruzull.net
Revista Pasqyra => http://www.pasqyra.com
Revista Vitrina Mjekesore => http://www.vitrinamjekesore.com
Revista Teuta => http://www.revistateuta.com

 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc