Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

 
Kliko për të hyrë Kliko për tu regjistruar nëse nuk e keni bërë deri tani! Kliko dhe Fillo SHPALLJENNdihmë rreth Shpalljes
 
Ju lutemi që të jeni të kyqur (login) për të pasur të drejta të plota për të bërë shpallje.
Ju mund të shpallni edhe nëse nuk jeni të regjistruar, por do të ketë më pakë opcione të ofruara dhe shpalljet tuaja do të shfaqen pasi të kontrollohet nga moderatorët ose administratorët e faqes!!
 
Faqja Kryesore » Tregu Online (13)
[ Kliko dhe Shpallë Falas...! ]

Auto & Vetura [3]
Muzikë & Paisje Muzikore [0]
Elektronikë [9]
Vendbanime [1]
Rekreacione / Veshje [0]

 Shes Sony Ericsson k810i
 
Kamera 3.2 MegaPixel + Blic
QIPi 512 MB
 
Cmimi 50 $
Telefonë dhe Celular | Views: 311 | Date: 24.April.2011 | Comments (0)

 Tipi: Benzins
 Cmimi 900 euro
 Nuk ka regjistrim  per momentin
Vetura | Views: 611 | Date: 24.April.2011 | Comments (0)

Shes Sony Ericsson W595
 
Celular MP11 GSM Java MSN Camera + TV
Kamer 3.2
Walkman - qendrueshmeria e bateris 1 javë
QIP 1.0 MB dhe 40 MB memorie
 
Cmimi 60 euro
Telefonë dhe Celular | Views: 399 | Date: 24.April.2011 | Comments (0)

 Shes Joystick për kompjuter.
Cmimi 10 euro -> 8...
Kompjuter dhe paisje Kompjuterike | Views: 423 | Date: 24.April.2011 | Comments (0)

 Cmimi sipas marrveshjes dhe me mundësi ndrrimi me gjëra elektronike.
Kompjuter dhe paisje Kompjuterike | Views: 369 | Date: 24.April.2011 | Comments (0)

Kalo në faqe: « 1 2 3 »
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc