Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 

Ballina » Galeria » Photoshop Efekt » Efekte Photoshop » Largimi i stresit :P
www.kosovapc.tk
Shikime: 657 | Dimensioni: 1152x864px/260.9Kb
Data: 29.April.2011 | Tags: Largimi i stresit :P | Nga: KosovaPc
Shih foton ne madhesin Origjinale
Voto: 0.0/0

« Previous  | 1 [2] 3 4 5 6 7 8Next »

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc