Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » Teknologji » Apple: Faleminderit, 10 miliardë herë!
10:42 PM
Apple: Faleminderit, 10 miliardë herë!
Është zyrtare. Apple sot ka paralajmëruar se ka arritur në një shifër të jashtëzakonshme prej 10 miliardë shkarkimeve në dyqanin e saj virtual të aplikacioneve të njohur si App Store.

Dyqani virtual i aplikacioneve të Apple fillimisht kishte filluar punën më korrik të vitit 2008, ndërsa për më shumë se dy vjet ka arritur në shifrën e 10 miliardë aplikacioneve të cilat mund të shkarkohen nga shumë pajiisje mobile të kompanisë, emri i së cilës në gjuhën shqipe është molla.

Saktësisht para një viti, në janar të vitit 2010 ky shërbim ka pasur "vetëm" 3 miliardë aplikacione të shkarkuara nga App Store.

Mirëpo, tani numri i këtyre aplikacioneve është rritur për më shumë se 7 miliardë aplikacione. Dhe, e gjithë kjo për vetëm një vit. 

Kategoria: Teknologji | Shikuar: 430 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 0.0/0
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc