Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji & Shkencë » Mobile
Kategoria: Mobile | 1549 Shikime | Nga: KosovaPc me datë: 25.May.2011
Në bazë të disa thashethemeve që janë duke qarkulluar së fundi në internet, thuhet se gjenerata e pestë e celularit të Apple do të ketë një ekran të ndjeshëm në prekje të përpunuar nga xhami.

Kësaj radhe rolin e "gruas së keqe” e luajti DigiTimes, që citon "burime industriale” të cilat thotnë se Apple ka blerë mes 200 apo 300 makina për prerje të xhamit, përmes së cilave dëshiron të krijojë ekrane të lakuara për pajisjen e tyre iPhone. Por pse Apple e jo ndonjë partnerë industrial? Për shkak se prodhuesit e xhamit janë "të tërhequr për sa i përket investimeve në blerjen e pajisjeve pë prerje të xhamit për shkak se kërkohet përfshirje e një kapitali të madh” thonë burimet e DIgitimes. ... Lexo të plotë »

Shpërndaje

Kategoria: Mobile | 341 Shikime | Nga: KosovaPc me datë: 17.April.2011
Samsung Galaxy 2 është një prej produkteve më të jashtëzakonshme të prodhuara deri më sot në tregun e celularëve të mençur, për shkak se është i pari që u fut në treg me një procesor dy bërthamësh dhe si i tillë duket se do të jetë sërish i pari në krahasim me konkurrencën për sa i përket shpejtësisë së procesorit.

Pasardhësi i shumë pritur i Galaxy S që arriti të shes 10 milion njësi, është bërë pjesë e një testimi përmes një aplikacioni të quajtur Quandrant, dhe pas kësaj ai doli në majë të renditjes me një rezultat prej 3053 pikësh, duke shkatërruar konkurrencën, dhe atë gati dyfish më shpejtë sesa konkurrenti i tij më i afërt, Google Nexus S që gjithashtu është produkt i zhvilluar nga Samsung. Edhe pse nuk është ende e qartë sesa i lartë ka qenë roli i Android mund të thuhet ... Lexo të plotë »

Shpërndaje

 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc