Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji & Shkencë » Shkencë
Kategoria: Shkencë | 1678 Shikime | Nga: KosovaPc me datë: 22.May.2011
Kush është nën shënjestrën e federalëve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, mund të identifikohet më lehtë në aeroporte apo stacione trenash. Kjo falë një kamere speciale të shpikur kohët e fundit nga ekspetët amerikanë të gjurmimit.

Përmes kësaj pajisje, brenda pak sekondash dhe në një distance shume larg sporteleve të biletave, kamera ëshë në gjëndje të identifikojë të kërkuarin përmes rrezeve infra të kuqe, që "skanon” personin nga fytyra,duke nxjerrë në pah muskujt e nofullave që janë unike për çdo person.

Kjo kamer pritet të përhapet në të gjitha pikat hyrëse dhe ato strategjike në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Shpërndaje

 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc