Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » Teknologji » Bing prezanton harta për kompleks dyqanesh (SHBA)
4:43 PM
Bing prezanton harta për kompleks dyqanesh (SHBA)
 
Bing.com për SHBA bëri prezantimin e hartave edhe për kompleks dyqanesh e cila funksion në disa vende individuale, kryesisht në Uashington si dhe në disa vende në New York dhe Boston sa për fillim.
Ndoshta qendrat janë disi një fenomeni e SHBA-ve, Bing premton për të siguruar "mbulim të thellë” edhe për komplekse të mëdha të tjera,
por vetëm në SHBA.
Ju mund të përdorni këto harta të dyqaneve të shikoni për vend parkimi dhe gjithashtu ti gjeni duqanet më lehët me harten tuaj nga bing që ju të mos kalojni kohën e çmuar duke ecur përreth.

Ja lista e tanishme e mbështetur për komplekse dyqanesh në SHBA:

1. Bellevue Square, WA
2. Crossroads, WA
3. Redmond Town Center, WA
4. Shops at the Bravern, WA
5. Meridian Town Center, WA
6. North Bend Premium Outlets, WA
7. Seattle Premium Outlets, WA
8. Cascade Mall, WA
9. Everett Mall, WA
10. Kitsap Mall, WA
11. University Village, WA
12. Marketplace at Factoria, WA
13. Bellevue Place, WA
14. Lincoln Square, WA
15. North Gate Mall, WA
16. Pacific Place Mall, WA
17. Tacoma Mall, WA
18. West Field Southcenter Mall, WA
19. Southhill Mall, WA
20. Queens Center Mall, NY
21. Roosevelt Field Mall, NY
22. Chestnut Hill Mall, MA
Kategoria: Teknologji | Shikuar: 286 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 0.0/0
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc