Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » Teknologji » CityVille loja më e popullarizuar në Facebook
10:27 AM
CityVille loja më e popullarizuar në Facebook
Zynga, prodhuesi i lojërave për rrjetin Facebook sërish ka tejkaluar vetveten. Loja e re e kompanisë, CityVille, vetëm brenda një muaji ka grumbulluar mbi 60 milionë përdorues dhe ka arritur lojën tjetër hit të Zyngas – FarmVille.

Loja CityVille është e ngjashme me FarmVille, vetëm se ajo në vend të fshatit ndodh në qytet, e më së shpeshti e përshkruajnë si lidhje në mes të FarmVille e Sim City.

Nuk është vështirë të supozohet se edhe CityVille do të jetë jashtëzakonisht e suksesshme, mirëpo është e dhëna se brenda gjithsej njëzet ditësh CityVille ka grumbulluar 16.8 milionë në ditë përdorues aktiv dhe me këtë duke arritur FarmVille e cila ka 16.4 milionë përdorues.

Gjykuar sipas shpejtësisë së rritjes së CityVille, mund të supozohet se brenda pak muajsh do ta la në hije FarmVille.

Kategoria: Teknologji | Shikuar: 255 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 0.0/0
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc