Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » Html Kode » Embed Website
11:57 PM
Embed Website
Ky kod perdoret per ta futur nje faqe tjeter ne faqen tuaj Ju vetem merrni linkun e faqes qe doni ta kustomizoni dhe vendose te "http://www.google.com" dhe rregulloni margjinat e faqes ashtu siq ju nevojitet. Ajo mund te ketë shiritat rreshqites duke percaktuar te scrolling=yes (aktiv) scrolling=no (pasiv). background:#000000 perdoret per hapsir ne qofte se eshte me e madhe por edhe mund te eleminohet leht (ne kete rast eshte e eleminuar). [ Provojeni Kodin Ketu...]
 
 
Shembulli i këtij Kodi:
 
 

 
Pyetjet dhe Komentet mund ti bëni Ketu posht:
 
Kategoria: Html Kode | Shikuar: 436 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 0.0/0
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc