Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » » Fuqia e vullnetit dhe dieta
3:43 PM
Fuqia e vullnetit dhe dieta

 

Është konstatuar se mesatarisht femrat kanë një vullnet të dobët kur bëhet fjalë për mbajtjen e dietave – shumica prej tyre dorëzohet qysh pas ditës së tetë.
Në studimin e shkencëtarëve amerikanë kanë marrë pjesë 1.000 femra, ku vetëm 4% prej tyre kishin deklaruar se janë të kënaqura me pamjen e vet.
Kjo d.m.th se 96% e pjesëmarrëseve në studim kanë deklaruar se vetëbesimin e kanë të ulët, për shkak të pakënaqësisë me pamjen e jashtme, më saktësisht për shkak të mbipeshës. Shumica prej tyre kanë treguar se kanë provuar dieta të ndryshme, ku në fillim të gjitha është parë se respektojnë regjimin e ashpër të dietës.
- Nuk është lehtë të jesh në dietë. Pas një kohe të caktuar vullneti vjen duke u dobësuar, sidomos nëse bëhet fjalë për dieta tepër të rrepta, të cilat dallojnë dukshëm nga regjimi i deriatëhershëm i ët ushqyerit. Për këtë shkak, me rëndësi është që të gjendet dieta adekuate për çdo person – shpjegon nutricionistja e famshme Fiona Hanter.
Është parë se femrat më së shpeshti vendosin që të fillojnë ndonjë dietë, për shkak të komenteve negative të bashkëshortit të tyre, apo pasi që shohin veten se sa janë trashë, në ndonjë fotografi, a videoincizim.
Shikuar: 273 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 0.0/0
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc