Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » Internet » Google do të sjell në treg Laptopin “Googlebook”
0:33 AM
Google do të sjell në treg Laptopin “Googlebook”
Në bashkëpunim me Acer dhe Samsung, kompania e Google do të nxjerr në treg Laptopin e vet të quajtu "Googlebook” me performanca të papara deri më tani. Laptopi i Google i cili në vend të programeve të instaluara do të përdorë shërbimet e internetit për tu qasur në çfarë do lloj opcioni të preferuar nga poseduesit.

Kompania Samsung do ta hedh në treg këtë laptop me një ekran 12inç, dhe do të kushtoj reth 400-500 euro, në anën tjetër kompania Acer pritet ta lëshoj në treg "Googlebook”-in me një ekran prej 11inç dhe i cili do të kushtoj më lirë se ai i kompanisë samsung, reth 300-350 euro.

Për të funksionuar këto lloj laptopësh duhet patjetër të ketë një lidhje në internet pasiqë siç u përmend çdo program ose aplikacion do të shkarkohet dhe përdoret online. Për të qenë funksional në të gjitha aspektët ky lloj laptopi nuk funksionon dot pa pasur qasje në rrjet. Datajet të cilat do të ruhen nga përdoruesit nuk do të ruhen në diskun e ngurt pasi një të tillë nuk posedon fare, por do të ruhen në një memorje të përkohshme e cila do i mbaj fajllat për një periudh të caktuar. Për të ndezur këtë lloj laptopi dhe për të qenë aktiv do të duhet një kohë shumë e shkurt vetëm reth 8 sekonda.

Lansimi i tij në trego pritet të bëhet në muajin qershor të këtij viti.

Kategoria: Internet | Shikuar: 1524 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 4.0/14
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc