Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » Mobile » iPhone 5 do të ketë ekran të xhamit!
5:14 PM
iPhone 5 do të ketë ekran të xhamit!
Në bazë të disa thashethemeve që janë duke qarkulluar së fundi në internet, thuhet se gjenerata e pestë e celularit të Apple do të ketë një ekran të ndjeshëm në prekje të përpunuar nga xhami.

Kësaj radhe rolin e "gruas së keqe” e luajti DigiTimes, që citon "burime industriale” të cilat thotnë se Apple ka blerë mes 200 apo 300 makina për prerje të xhamit, përmes së cilave dëshiron të krijojë ekrane të lakuara për pajisjen e tyre iPhone. Por pse Apple e jo ndonjë partnerë industrial? Për shkak se prodhuesit e xhamit janë "të tërhequr për sa i përket investimeve në blerjen e pajisjeve pë prerje të xhamit për shkak se kërkohet përfshirje e një kapitali të madh” thonë burimet e DIgitimes.

Sipas DigiTimes, njësitë për prerje veçse janë gati dhe mund të fillojnë me punën në momentin që të arrihen "nivele të kënaqshme të xhamit të lakuar”. 

E çka mund të bëjë një xham i lakuar? Për shembull mund të kopjojë Google-in. Nexus S që është lansuar në dhjetor, ka një të tillë. Gjithashtu: është më i përshtatshëm për tu mbajtur afër veshit.
Kategoria: Mobile | Shikuar: 1382 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 3.2/48
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc