Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » Teknologji » Nokia N9, një super-telefon nga Nokia
10:15 AM
Nokia N9, një super-telefon nga Nokia
Ditëve të ardhshme pritet që kompania finlandeze Nokia të zbulojë modelin e e ri të telefonit Nokia N9, të cilin parashihet që ta prezantojë në Kongresin Botëror Mobil në Barcelonë.

Deri më tani ne kemi parë vetëm disa pamje të telefonave Nokia të serisë N, mirëpo pritet që së shpejti të dalin edhe specifikat e këtij modeli të ri të telefonit i cili është i integruar me MeeGo.

Mirëpo, ajo që është e rëndësishme lidhur me këtë telefon është procesori me 1.2 GHz, si dhe kamera me 12 mega-piksel, të ngjashme me atë të modelit N8.

Në anën tjetër, thuhet se karakteristikë tjetër e këtij modeli të Nokia’s do të jetë edhe lidhja që vjen nga LTE, mirëpo për momentin këto janë vetëm pritje nga prodhuesi finlandez, ndërsa ende nuk është zyrtarizuar asnjë nga këto specifika për Nokia N9.

Kategoria: Teknologji | Shikuar: 453 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 0.0/0
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc