Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » Teknologji » Përdoruesit e Internet Explorer të rrezikuar
10:27 AM
Përdoruesit e Internet Explorer të rrezikuar


Kompania Microsoft ka publikuar vërejtjen se përdoruesit e të gjitha versioneve të shfletuesit Internet Explorer të rrezikuar për shkak të mundësisë që hakerët të shfrytëzojnë dobësinë e këtij programi për të marrë përsipër kontrollin mbi kompjuterët e pambrojtur.

Gjiganti softuerik amerikan ka njoftuar se deri më tani nuk ka dëshmi se kriminelët shfrytëzojnë këtë dobësi të këtij programi për shfletimin e internetit.

Microsoft ka bërë një mbrojtje të përkohshme për këtë problem, e ekspertët e saj janë duke punuar në zgjidhjen e përhershme.

Përdoruesve u është rekomanduar që nga faqja zyrtare e Microsoftit të shkarkojnë një vegël e cila përkohësisht do të mbrojë kompjuterët e tyre derisa të bëhet zgjidhja e përhershme.

Kategoria: Teknologji | Shikuar: 288 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 0.0/0
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc