Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » Multimedia » Sharp prezanton televizorin e parë Super Hi-Vision
0:09 AM
Sharp prezanton televizorin e parë Super Hi-Vision
Dëshironi të keni vërtet kinemanë në shtëpitë tuaja? Atëherë duhet t’i hidhni një sy televizorit të fundit 85-inch LCD, të kompanisë Sharp.

Ky ekran i Sharp, i realizuar në bashkëpunim me rrjetin japonez të televizorëve NHK, thuhet se është televizori i parë Super Hi-Vision, një prodhim që duket se ka pasuar ekranet që trasmetojnë në HD. Prototipi i Sharp Super Hi-Vision, është 85-inch dhe ka një rezolucion 7680 x 4320 piksel, që i bie 103 piksel për inch, afërsisht 3 herë më i qartë se televizorët që trasmetojnë aktualisht në HD.

Modeli i Sharp pritet të prezantohet në panairin e kompanisë NHK në Tokio që do të qëndrojë i hapur nga data 26-29 Maj. Ende nuk ka asnjë të dhënë lidhur me koston e këtij prototipi.
Kategoria: Multimedia | Shikuar: 1455 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 3.4/8
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc