Kjo Faqe është Offline qe një kohë të gjatë.
Faqja është ndërtuar nga A. Qorri boni-619@hotmail.com

      
 


Teknologji » Teknologji » Telefonatat me video, si dhe kush i mundëson ato?
10:35 AM
Telefonatat me video, si dhe kush i mundëson ato?
 
Me teknologjinë 3G filloi një epokë e re në telefoninë mobile. Siç e dimë kjo teknologji mundëson akses shumë të mirë e të shpejtë në internet. Me anë të kësaj teknologjie mund të mermi dhe dërgoni e-mail gjithashtu të navigoni në rrjetet sociale, YouTube etj.

3G bën të mundur dhe telefonata me video. Kur do të vi një telefonate me video do të shfaqet në ekranin tuaj një tabele që thotë "doni ta shfaqni me video këtë telefonatë”? 

Kjo është një risi ku ju mund të flisni e të shikoni njerëzit tuaj të dashur, të bisedoni me ta në një kohë reale falë teknologjisë 3G. Por jo të gjithë telefonat e mundësojnë këtë shërbim. Për të mundësuar këtë shërbim duhet të hedhim një sy tek telefonat që kanë teknologjinë 3G. Ndër telefonat që mund të përkrahin telefonatën me video mund të përmendim iPhone4, Blackberry, Palm, HTC etj të cilët kryesojnë dhe listën me telefonat smartphome më të mirë të momentit. 

FaceTime në iPhone 4 

Njerëzit kanë ëndërruar për telefonatat me video dekada me radhë. Tashmë iPhone 4 e ka bërë atë realitet. Me një të shtypur të butonit ju mund t'u thoni përshëndetje fëmijëve tuaj, të shikoni sesi miqtë tuaj argëtohen me historitë tuaja apo të ndani gëzimet tuaja nga çdo cep i globit.

Attachments: Imazhi 1
Kategoria: Teknologji | Shikuar: 503 herë | Shtuar nga: KosovaPc | Vota: 0.0/0
 Lajme  Argëtim  Kosova Pc  Boni Production  Sherbime
 Aktuale  Video Klipe  Impresum  Web Design  Web Messenger
 Horoskopi  Tv Live  Kontaktoni  Multimedia  Photoshop Online
 Moti  Filma Online  Regjistrohu  Pc Serives & Reklama  ...më shum shërbime
E themeluar në vitin 2010, KosovaPc është burimi kryesor për lajme në mediat sociale dhe digjitale, të teknologjisë dhe web-kulturës.
Për Funksionim të shpejtë ju Rekomandojm | Të gjitha të drejtat e rezervuara ©2010-2011 Shkencë dhe Teknologji KosovaPc.Tk Logo KosovaPc, Inc