Kliko për të hyrë
Kliko për tu regjistruar nëse nuk e keni bërë deri tani!

www.KosovaPc.Tk · [ Postimet e Reja · Antarët · Rregullat dhe Ndihma! · Kërko · RSS ]
 
Prezantimi
Tema Shoqërore
Romanca
Lajme
Receta Gatimi
Psikologjia
Shëndeti
Informatika
Sport
Argëtim & Zbavitje
...Ndihma!
Forumi Kosova Pc » New Posts
New Posts
 ThreadRepliesViewsThread starterUpdates
Torte amerikane 0 422 Pirati 30.November.2010, 9:57 PM
Posted by: TechClick
Gullash me mish vici 0 1234 Pirati 30.November.2010, 9:57 PM
Posted by: TechClick
Torte me arre kokosi te grire 0 443 Pirati 30.November.2010, 9:56 PM
Posted by: TechClick
Pice 0 366 Pirati 30.November.2010, 9:55 PM
Posted by: TechClick
Patellxhane me parmixhano 0 397 Pirati 30.November.2010, 9:55 PM
Posted by: TechClick
Receta për ëmbëlsirat më të njohura në Shqipëri! 0 524 Pirati 30.November.2010, 9:52 PM
Posted by: TechClick
Stërvitjet duhet të fillojnë me mjek 0 358 Pirati 30.November.2010, 9:51 PM
Posted by: TechClick
Shtatë orë gjumë, zvogëlojnë problemet në zemër 0 350 Pirati 30.November.2010, 9:50 PM
Posted by: TechClick
Qëndrimi ulur, i dëmshëm për shëndetin 0 419 Pirati 30.November.2010, 9:49 PM
Posted by: TechClick
Si mund ta largosh lemzën? 0 385 Pirati 30.November.2010, 9:49 PM
Posted by: TechClick
Ndihmës tek riinstalimi i kompjuterit 0 342 Pirati 30.November.2010, 9:42 PM
Posted by: TechClick
Zoomi digjital vs. optik 0 340 Pirati 30.November.2010, 9:41 PM
Posted by: TechClick
Si e mbroj falas kompjuterin tim nga viruset! 0 358 Pirati 30.November.2010, 9:40 PM
Posted by: TechClick
Si t'i përcaktoni konfiguracionet në Facebook 0 325 Pirati 30.November.2010, 9:38 PM
Posted by: TechClick
KRIJIMI DHE PËRMBAJTJA E WEB FAQEVE 0 1163 Pirati 30.November.2010, 9:38 PM
Posted by: TechClick
Pajisjet më të mira për ruajtjen e Windowsit 0 246 Pirati 30.November.2010, 9:37 PM
Posted by: TechClick
Çfarë është Open Office? 0 295 Pirati 30.November.2010, 9:36 PM
Posted by: TechClick
Çfarë është FOSS? 0 292 Pirati 30.November.2010, 9:36 PM
Posted by: TechClick
Çfarë është Linux? 0 320 Pirati 30.November.2010, 9:35 PM
Posted by: TechClick
Rrjeti kompjuterik 0 385 Pirati 30.November.2010, 9:31 PM
Posted by: TechClick
Qështë Informatika? 0 353 Pirati 30.November.2010, 9:23 PM
Posted by: TechClick
Urinimi i pavullnetshem tek femrat 0 361 KosovaPc 30.November.2010, 6:58 PM
Posted by: Boni
Kolesteroli (yndyra në gjak) 0 1786 KosovaPc 30.November.2010, 6:55 PM
Posted by: Boni
Hemorroidet ç’farë janë dhe nga se shkaktohen? (majaselli) 0 670 KosovaPc 30.November.2010, 6:53 PM
Posted by: Boni
Lythat (Warts) 0 1524 KosovaPc 30.November.2010, 6:51 PM
Posted by: Boni
444 threads found. 25 threads displayed on the page.
Normal thread (There are new message(s))     Normal thread
Normal thread (No new messages) Thread - Poll
Hot thread (There are new message(s)) Pinned thread
Hot thread (No new messages) Hot thread
Closed thread (No new messages) Closed thread
Search:
You cannot post new threads
You cannot create new polls
You cannot attach files
You cannot post replies